Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pomozte nám pátrat po ztracených dětech

Úřad služby kriminální policie a vyšetřování vyhlásil mimořádné opatření v pátrání po dvouletém Dávidu a ročním Adriánovi Kozmovi ze Slovenska. 

 Oba chlapci byli umístěni na základě usnesení o předběžném opatření vydaným Okresním soudem v Brezne na Slovensku, do dětského domova, protože jejich matka nebyla schopna zajistit základní péči. Dne 12.1.2009 v odpoledních hodinách si obě děti převzala od personálu dětského domova jejich matka a její přítel. Tentýž den večer je měla do dětského domova vrátit. Se svým přítelem ukradli a zfalšovali propustku dětí z domova, aby s nimi mohli odcestovat ze Slovenska. Naposledy jsme jejich stopy zachytili včera v ranních hodinách v Českém Těšíně, ale od té doby o nich nemáme žádné informace. Obě děti cestují se svou matkou a jejím přítelem. Podle informací slovenských policejních orgánů mohou být děti ohroženy na životě, protože se o ně matka a její přítel nestarali, nedodržovali základní hygienické potřeby obou dětí a jsou bez finančních prostředků. Většinou s nimi přespávají v nádražních halách a cestují s dětmi z místa na místo. Z veškerých informací vyplývá, že matka ani její přítel nejsou schopni dětem zajistit základní životní potřeby.

Dávid Kozma se narodil 7. dubna 2006 a při odchodu z dětského domova měl na sobě šedozelenou zimní bundu, hnědé oteplováky a zelené kozačky.
Adrián Kozma se narodil 12. října 2007 a dětský domov opouštěl v béžovém kabátku s oteplovacími kalhotami a byl zabalen do žluté nebo růžové deky.
Matka Anna Kozmová se narodila 23. července 1968 a při vyzvedávání věcí měla na sobě bílou zimní bundu, světlé kalhoty a růžovou kabelku.
Miloslav Košecký se narodil 20. Listopadu 1977, je 175 cm vysoký, štíhlé postavy má zelenohnědé oči. Naposledy byl oblečen v riflích a v tmavozeleném kabátu. Mimo tyto skutečnosti byl na Miloslava Košeckého Okresním soudem v Benešově vydán zatykač.

Pokud budete mít jakékoli informace, které by nám pomohly najít oba chlapce, jejich matku a jejího přítele, zavolejte na linku 158.

pplk. Mgr. Pavla Kopecká

Odkazy do noveho okna

Košecký Miroslav

Košecký Miroslav 

Detailní náhled

Kozma Adrian

Kozma Adrian 

Detailní náhled

Kozma David

Kozma David 

Detailní náhled

Kozmová Anna

Kozmová Anna 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem