Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na 158. 

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 17letém chlapci z Horních Loman u Františkových Lázní, kterého oznámila dne 2. 4. 2014 jeho matka. Chlapec odjel dne 27. 3. 2014 v 10:00 hodin do Prahy autobusem Student Agency a matce se naposledy ozval dne 30. 3. 2014. Od této doby o sobě nepodal žádnou zprávu.
Šetřením bylo zjištěno, že pohřešovaný hraje na hudební nástroje - kytara, kontrabas nebo klavír a to na různých místech na území hlavního města Prahy (hlavně na Václavském náměstí a jeho okolí a není vyloučeno, že může hrát i v některých barech nebo restauracích). Hovoří českým i ruským jazykem a částečně anglickým jazykem.
 
Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Pohřešovaný měl v době odchodu na sobě světle šedé kalhoty, černou košili, černé boty a přes rameno měl modrou kostičkovanou tašku. Netrpí žádnou nemocí, která by jej ohrožovala na zdraví či životě a neužívá žádné léky. Pohřešovaný je asi 170 cm vysoké štíhlé postavy, má zrzavé delší vlasy a nechával si narůst bradku. Má hnědé oči, nosí dioptrické brýle s černými obroučky, chybí mu třetí zub v horní čelisti vlevo a na bradě má jizvu. U sebe měl svůj občanský průkaz, kartu VZP, Open kartu na MHD Praha, finanční hotovost ve výši 350,- Kč a mobilní telefon, který je v současné době je nedostupný.
 
V případě jakýchkoliv informací k hledané osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158.
 
nprap. Zuzana Týřová
2. 4. 2014

vytisknout  e-mailem