Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

SOKOLOVSKO - Pohřešujeme dívku a pátráme po hledaném muži. 

Sokolovští policisté hledají 23letém muže. Hledaný je střední 180 až 190 cm vysoké postavy, má krátké plavé vlasy, šedé oči a oválný obličej zúžený k bradě.
 
Na 23letého muže vydalo Okresní státním zastupitelstvím v Sokolově předchozí souhlas se zadržením pro podezření z přečinu zanedbání povinné výživy a Obvodní státní zastupitelství pro Prahu I. vydalo předchozí souhlas se zadržením ve věci přečinu zpronevěry.

Bližší informace k hledané osobě ZDE (pokud je odkaz neaktivní, byl muž vypátrán).


Po šestnáctileté dívce pátrají také sokolovští policisté. Pohřešovaná dívka je hubené 165 - 168 cm vysoké postavy, má rovné hnědočerné středně dlouhé vlasy a široké hnědé oči. Na levém předloktí má tetování s motivem sovy a pod ní peříčko.
    
Dívku pohřešuje její matka od 30. října 2016 od 17.00 hodin. Naposledy viděla dceru, když ji doprovodila na vlakové nádraží. Zde měla nastoupit na vlak a odjet do výchovného ústavu SVP Černovice do Pelhřimova, kde je umístěna jako svěřenec.
Do výchovného ústavu již nedorazila. S sebou měla na cestu 500 Kč.

Dívka měla naposledy na sobě dámský kabát maskáčového vzoru s kapucí a chlupatinou, černé legíny, boty oranžové barvy s kožíškem a červený batůžek. Dívka konzumuje omamné a psychotropní látky.

Bližší informace k pohřešované dívce naleznete ZDE (v případě, že je odkaz neaktivní, byla dívka vypátrána).

Jakékoli informace k hledaným či pohřešovaným osobám sdělte na nejbližším obvodním oddělení policie nebo volejte na linku 158.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
11. 11. 2016

vytisknout  e-mailem