Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Pohřešuje se 13letá dívka. 

Sokolovští policisté pátrají po pohřešované třináctileté dívce, která je přibližně 150 cm vysoké štíhlé postavy, má hnědé vlasy po ramena a hnědé oči.

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Pohřešování dívky oznámil její otec, který uvedl, že jeho dcera měla dnešního dne, tedy 1. dubna 2022, odjet za svým kamarádem. Ten následně uvedl, že spolu opravdu byli a to do přibližně 17. hodiny. Poté mu dívka měla sdělit, že jde na vlak, jelikož pojede k babičce, kam ovšem nedojela. Mobilní telefon má dívka u sebe, ale je vypnutý. Poslední lokalizace mobilního telefonu byla v Karlových Varech. Dívka na sobě má mít černou bundu, tmavé kalhoty a na nohou černobílé tenisky. Naposledy viděna byla dnes ve 14. hodin na Dolním nádraží v Karlových Varech. V minulosti byla dívka již jednou pohřešována. Dívka je zdravá a s ničím se neléčí.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešované dívce volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

prap. Jan Bílek
nprap. Jakub Kopřiva
1.4.2022
 

vytisknout  e-mailem