Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Pohřešuje se 58letý muž. 

Aktualizace ke dni 30. 3. 2022

Pátrací akce po pohřešovaném osmapadesátiletém muži z Karlovarska probíhá i během dnešního dne. Do pátrací akce je zapojeno na sedm desítek policistů a hasičů, kteří prohledávají okolí obce Kyselka. Pohřešovaného muže se prozatím bohužel nepodařilo vypátrat.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Karlovarští policisté pátrají po pohřešovaném osmapadesátiletém muži, který je přibližně 174 cm vysoké postavy, má krátké prošedivělé vlasy a zeleno-hnědé oči. 

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Pohřešování muže oznámil jeho bratr, který uvedl, že měl muž dnešního dne 29.3.2022 v devět hodin ráno odejít z místa bydliště a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon zanechal pohřešovaný muž v místě bydliště. Na sobě má mít modré šusťákové kalhoty, černou mikinu a modrou vestu. Muž se měl dnes údajně dozvědět od lékaře špatnou zprávu o svém zdravotním stavu a zřejmě ji neunesl. 

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

prap. Jan Bílek
mjr. Bc. Kateřina Pešková
29.3.2022
 

Odkazy do noveho okna

pátrání

pátrání 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem