Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

SOKOLOVSKO - Volejte na linku 158. 

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 10. září letošního roku kolem 22:45 hodin na dálnici D6, konkrétně v katastru obce Dolní Rychnov.

Čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen měl na dálnici D6 najet na sjezdu u Starého Sedla na Sokolovsku, tedy místu, které k tomu není určené a následně měl po dálnici pokračovat směrem na Cheb v protisměru. Po několika kilometrech se měl na dálnici začít s vozidlem otáčet, přičemž při tomto měl vjet do jízdní dráhy vozidlu značky Dacia, které řídil jednadvacetiletý muž. Mělo dojít ke střetu přední části vozidla značky Volkswagen s levou přední částí automobilu značky Dacia. Při dopravní nehodě došlo ke zranění jednadvacetiletého řidiče, který byl se svým zraněním převezen do nemocnice k ošetření.

Oba řidiči se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Policisté pátrají po svědcích této dopravní nehody, zejména po řidičích vozidel, která míjela osobní automobil značky Volkswagen v době, kdy jelo vozidlo po dálnici D6 v protisměru. Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva
10. 10. 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem