Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na 158.  

Kriminalisté ze Sokolova pátrají po pětačtyřicetiletém muži z Vintířova, který je asi 180 cm vysoké, hubené postavy, má hnědé oči a černé vlasy.
 
Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Na hledaného vydal Okresní soud v Teplicích příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro trestný čin úvěrový podvod.
 
 
Sokolovští kriminalisté pátrají po 36letém cizinci ze Sokolova. Ten je asi 170 cm vysoké postavy, má krátké černé vlasy, husté lomené obočí a hnědé oči.
 
Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Na hledaného muže byl vydán Okresním soudem v Liberci příkaz k zatčení ve věci přečinu krádeže. Té se měl cizinec dopustit v libereckém baru, kde za použití násilí po vypáčení dvířek v zadní části automatu, odcizil finanční hotovost ve výši 36 tisíc korun.
 
V případě, že máte jakékoliv informace k hledaným osobám, sdělte je na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na nejbližší policejní oddělení.
 
nprap. Zuzana Týřová
13. 3. 2014

vytisknout  e-mailem