Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKO – Policisté pátrají po totožnosti dvou neznámých žen. 

Karlovarští policisté vyšetřují případ, kdy neznámý pachatel měl v Karlových Varech, v ulici T. G. Masaryka v prodejně s drogistickým zbožím využít nepozornosti osmapadesátileté ženy, které v nestřeženém okamžiku z kabelky měl odcizit peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a dalšími osobními věcmi. Kriminalisté v průběhu vyšetřování zjistili, že tohoto jednání se měli dopustit dvě neznámé ženy.
 
První žena je asi ve věku 25-35 let, štíhlé postavy, má hnědé vlasy upravené do culíku a výrazný nos. Na sobě měla černé kalhoty, 3/4 černý kabát, na nohou obuté černé baleríny a kolem krku měla uvázaný šátek bílo-černé barvy.
 
Druhá žena je ve věku 25-35 let, hubené postavy, má hnědé vlasy upravené do culíku. Na sobě měla oblečenou fialovou bundu, černé kalhoty, na nohou měla černé sportovní boty s bílými tkaničkami. Přes rameno měla černou koženou kabelku a na krku uvázaný šátek s motivem puntíky.
 
Karlovarští policisté přijmou jakoukoliv informaci k neznámým ženám na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Video neznámých žen
 
por. Ing. Pavel Valenta
nprap. Zuzana Týřová
02.07.2014
Odkazy do noveho okna

neznámá žena

neznámá žena 

Detailní náhled

neznámá žena

neznámá žena 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem