Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném15letém chlapci z Aše, který je asi 170 cm vysoké štíhlé postavy a má tmavší krátké vlasy.

Další informace k pohřešovanému chlapci naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaný chlapec byl rozsudkem Okresního soudu v Chebu umístěn do Dětského diagnostického ústavu v Plzni, přičemž ústavní výchovu měl nařízenou od 20. 8. 2018. Do zařízení však ve stanovený termín nenastoupil a do současné doby jeho pobyt není znám. Pohřešovaný chlapec netrpí žádnou nemocí. Naposledy měl na sobě tmavě modrou teplákovou soupravu značky Nike bez zapínání a sportovní obuv černobílé barvy.

Sokolovští kriminalisté pátrají po hledaném 30letém muži ze Sokolova, který je asi 160 – 170 cm vysoké obézní postavy, má modrohnědé oči a krátké rovné hnědočerné vlasy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže vydal Okresní soud v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Hledaný muž si převzal výzvu k nástupu trestu a teď se skrývá.

Kriminalisté ze Sokolova pátrají po hledaném 44letém muži z Kraslic, který je přibližně 175 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a prošedivělé hnědé vlasy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na jmenovaného byl vydán dne 29. 7. 2016 Okresním soudem v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin Vydírání.

V případě jakýchkoliv informací k těmto osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová
20. 11. 2018

vytisknout  e-mailem