Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158.  

Sokolovští kriminalisté pátrají po 33 letém muži z Aše, který je asi 180 – 190 cm vysoké silnější postavy, má krátké hnědé vlasy a v uších náušnice ve tvaru kroužku.

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže vydal Okresní soud v Chebu příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání


Sokolovští kriminalisté pátrají po 61 leté ženě ze Sokolova, která je asi 155 cm vysoké obézní postavy, má modrozelené oči a černé vlasy.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledanou vydal Okresní soud v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.


Sokolovští kriminalisté pátrají po 38 letém muži z Kynšperka, který je plnoštíhlé postavy, má světlé vlasy a modré oči.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže byl vydán Okresním soudem v Sokolově příkaz k zatčení pro přečin Zanedbání povinné výživy.

V případě jakýchkoliv informací k těmto hledaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová
3. 1. 2017

vytisknout  e-mailem