Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pomozte při pátrání

TEPLICE - Pátráme po pachateli nehody; Zloděj skončil ve vazbě...  

Pátráme po pachateli nehody
     Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci.
     K  dopravní nehodě došlo v době od 17.00 hodin dne 15. 10. 2010 do 10.00 hodin dne 16. 10. 2010dne v Teplicích, ul. Duchcovská. Dosud nezjištěný řidič s blíže neurčeným vozidlem zde poškodil zaparkované vozidlo zn. Opel Corsa a z místa nehody ujel.
    Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 2 a 5, telefon 974 439 263 (260), nebo na linku 158.
 
Zloděj skončil ve vazbě
     Z přečinů výtržnictví a hanobení lidských ostatků obvinil policejní komisař 20letého muže, který na hřbitově v Ledvicích odcizil ozdobnou měděnou urnu s ostatky zemřelého. V nedalekém křoví pak vyndal plechové pouzdro s ostatky, které vysypal na zem a pouzdro zahodil. Měděný obal si ponechal s tím, že ho prodá ve výkupně sběrných surovin. Jelikož muž je na policii častým hostem a od začátku roku byl obviněn z více jak deseti trestných činů majetkového charakteru, putoval rovnou z policejní cely do vazební věznice, kde bude čekat na soud.
 
Lupu si neužil
     Policisté zadrželi 38letého muže, který se v Teplicích vloupal do vozidla. Nejdříve překonal oplocení objektu, kde bylo auto zaparkované, následně vnikl do vozidla, kde odcizil autorádio, pouzdro s CD nosiči a nářadí. Lupu si však dlouho neužil, na místě ho zadrželi pracovníci bezpečnostní agentury, kteří pachatele předali policejní hlídce. Lapka byl obviněn z přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které ho může soudce poslat až na dva roky za mříže.
 
Drzý lapka
     Drzost zlodějů nezná mezí. Potvrzuje to případ krádeže, ke kterému došlo v Teplicích. Dosud neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku, kdy poškozený opravoval v garáži rodinného domu své vozidlo a ležel pod ním, a z ponku vedle auta mu odcizil volně položený mobilní telefon a peněženku s doklady, platebními kartami a finanční hotovostí. Krádeží způsobil pachatel téměř čtyřtisícovou škodu, věc je prověřována jako přečin neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
 
Teplice, 25. 10. 2010, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem