Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Karlovarští kriminalisté pátrají po 24 letém muži z Karlových Varů, který je asi 180 – 185 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a hnědočerné rovné vlasy střižené nakrátko.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže je vydán Okresním soudem v Chebu příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin krádeže.


Cizince ve věku 53 let z Karlových Varů hledají karlovarští kriminalisté. Ten je asi 160 – 165 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a hnědočerné rovné vlasy.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného vydal Obvodní soud pro Prahu 7 příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin Porušení práv k ochranné známce a jiným označením.


Karlovarští kriminalisté pátrají po 58 letém muži ze Slovenska, který je asi 170 – 180 cm vysoké střední postavy, nosí dioptrické brýle, má modré oči a krátce střižené hnědé vlasy ostříhané na ježka s čelní pleší.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného je vydán Okresním soudem v Karlových Varech příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro několik trestných činů, kterých se dopustil.

V případě jakýchkoliv informací k těmto hledaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová
1. 6. 2017

vytisknout  e-mailem