Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte linku 158.  

Chebští kriminalisté pátrají po 12leté pohřešované dívce ze Sokolova, která odešla z Dětského domova v Aši včera dne 18. 09. 2014 okolo 17.30 hodiny a do současné doby se z vycházky nevrátila ani o sobě nepodala žádné zprávy.
 
Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Pohřešovaná dívka je 165cm vysoké postavy, má hnědé oči a hnědočerné dlouhé vlasy. Zdánlivé stáří dívky je 16 – 17 let.
 
Na sobě měla černé rifle, triko s pruhy a šedou mikinu. U sebe měla malou světlou kabelku s velkou zlatou mašlí. Mobilní telefon u sebe nemá.  
 
 
Kriminalisté ze Sokolova pátrají po 35 letém muži z Chodova, který je asi 180 cm vysoké postavy, má krátké hnědočerné vlasy s čelní pleší, široké šedé oči a hubený obličej s nápadně vpadlými tvářemi. Muž je bez stálého bydliště a je toxikoman.
 
Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Na hledaného byly vydány příkazy k zatčení ve věci přečinů Poškození cizí věci, Krádež a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
V případě jakýchkoliv informací k pohřešované dívce či hledanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158.
 
nprap. Kateřina Krejčí
nprap. Zuzana Týřová
19. 9. 2014

vytisknout  e-mailem