Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na 158. 

Chebští kriminalisté pátrají po 16 leté dívce z Chebu, která je asi 172cm vysoké, plnoštíhlé postavy, má dlouhé rovné černé vlasy pod ramena - vzadu červené proužky - melír, nosí dioptrické brýle, má hnědé oči a piercing pod rtem na levé straně - tzv. pecka. Na sobě by měla mít tygrované legíny - barva nezjištěna, na nohou černé kotníkové boty s fialovými pruhy. Dále by měla mít u sebe kabelku bílé barvy.
 
Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Pohřešovaná dívka dnes dne 14. 5. 2015 v době od 05.00 hodin do 07.00 hodin odešla z místa svého trvalého bydliště a doma zanechala dopis na rozloučenou, ve kterém sděluje, že nechce nastoupit do výchovného ústavu, který nařídil Okresní soud vydaným předběžným opatřením. Pohřešovaná se může pohybovat v Aši, Františkových Lázních a v Chebu. Naposledy byla spatřena v Chebu na Městském úřadě dne 14. 5. 2015 v době kolem 13.30 hodin. V současné době neužívá žádné léky, pro které by byla v ohrožení života. Pohřešovaná vlastní mobilní telefon, který je však nedostupný.
 
Chebští policisté žádají občany, kteří by mohli podat jakékoli informace o pohybu pohřešované, aby tak učinili prostřednictvím linky 158 nebo se obrátili na kterékoli obvodní oddělení.
 
nprap. Zuzana Týřová
14. 5. 2015

vytisknout  e-mailem