Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte s pátráním

MĚLNICKO -Policisté Obvodního oddělení Lužec nad Vltavou šetří případ krádeže motocyklu a auta na dálkové ovládání. Jedná se o motokrosovou junior motorku KAWASAKI KX 85 (velká kola) model 2019 a RC Buggy BAJA 1:5 FG 4x4. 

KAWASAKI KX 85KAWASAKI KX 85RC BAJA RC BAJA Neznámý pachatel v době od 20 hodin dne 4. června 2020 do 9 hodin následujícího dne vnikl na pozemek rodinného domu ve Veltrusech. Na pozemku přestřihl oko visacího zámku u přístavku dřevěného domku a z místnosti si odnesl auto na dálkové ovládání za 35 000,- Kč. Dále přestřihl oko visacího zámku, kterým měl majitel zabezpečen přívěs. Otevřel si jeho zadní rampu a z přívěsu odcizil motocykl. Z pozemku odešel vjezdovými vraty na elektronický pohon, které za použití síly otevřel. Způsobil tak majiteli další škodu. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na téměř 150 000,- Kč.

Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a porušování domovní svobody. Vzhledem k způsobené škodě hrozí pachateli až pětileté vězení.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od případných svědků, zejména pokud někdo spatřil ve výše uvedené době v obci podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Lužec nad Vltavou nebo mohou kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 876 770. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme

por. Mgr. Markéta Johnová
8.6.2020

Odkazy do noveho okna

KAWASAKI KX 85 mdl 2019 velka kola

KAWASAKI KX 85 mdl 2019 velka kola 

Detailní náhled

RC BAJA 4x4 Benzin 25ccm

RC BAJA 4x4 Benzin 25ccm 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem