Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pomozte se ztotožněním muže z videa a fotografií

CHOMUTOVSKO - Policisté intenzivně pracují na případu obtěžování žen a dívek v Jirkově. 

Policisté intenzivně pracují na případu obtěžování dívek a žen na různých místech v Jirkově a žádají veřejnost o pomoc se ztotožněním podezřelého. Od pondělí 10. února do středy 12. února zaevidovali policisté pět případů, při nichž zatím nezjištěný muž ve večerních hodinách přistoupil k ženě či dívce, sáhnul jí přes oděv do blízkosti intimních míst a poté ihned z místa utekl, kdy nedošlo k žádnému dalšímu násilnému či agresivnímu jednání ze strany pachatele. Ke skutku došlo buď na ulici anebo v panelovém domě, kam za dotyčnou muž vešel.

Popis podezřelého muže, který uvedly poškozené, není zcela jednotný. Mohlo by se jednat o mladého muže ve věku kolem 20-30ti let, štíhlé postavy, výšky cca 170 cm, který měl v době jedné z událostí na sobě tmavou zimní bundu se žlutým pruhem a kapucí. Tento muž je zobrazen na přiloženém videu a fotografiích.

V případě, že byste měli jakékoli informace, které by mohly vést ke zjištění totožnosti uvedeného muže, obraťte se, prosím, na linku 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu.

Na policii se obraťte i v případě, že jste s popsaným jednáním setkali osobně.

Jednání policisté šetří pro podezření z trestného činu výtržnictví.

Děkujeme za spolupráci.

por. Mgr. Miroslava Glogovská
oddělení tisku a prevence
Chomutov 13. února 2020

vytisknout  e-mailem