Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pomozte v pátrání po seniorovi AKTUALIZACE

BRNO: Nevrátil se včera ze zdravotní procházky.  

 

AKTUALIZACE 14.1.2017

Pátrání po pohřešovaném seniorovi bylo ukončeno. Muže dnes vypátrali policisté na Slovensku v Bratislavě. Pán je fyzicky v pořádku, ale byl převezen do psychiatrické léčebny do péče odborníků. 

Děkujeme médiím za spolupráci při pátrání!

por. Andrea Cejnková, 14. Ledna 2017

 

AKTUALIZACE 13:30

Pátrací akce v Líšni a okolí byla ukončena, pohřešovaný nebyl nalezen. Momentálně prověřujeme poznatky, které přijali policisté na lince 158 (výskyt pohřešovaného ve čtvrtek večer ve vlaku a později večer zpět v Líšni). Znovu také prověřujeme trasy, kudy by mohl cestovat. I nadále uvítáme jakékoliv poznatky k výskytu pohřešovaného.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žideničtí policisté spolu s kolegy ze speciální pořádkové jednotky, psovody a policisty z oddělení služební hipologie (celkem 40 policistů) pátrají v Líšni a okolí po osmdesátiletém seniorovi, který včera odpoledne odešel na zdravotní procházku a od té doby je nezvěstný. Jeho družka ho až do večera hledala na obvyklých místech a když neuspěla, obrátila se na policisty. Prověrky v nemocnicích, nádražích ve směru možné cesty do trvalého bydliště i v bydlišti samotném byly negativní. Do pátrání se zapojí i vrtulník letecké služby PP.

Údaje k pohřešovanému: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=310113170602
(pokud je odkaz nefunkční, důvod pátrání pominul)

Popis oblečení: Na sobě by měl mít koženou bundu kávové barvy, tmavě modré rifle, hnědou čepici s kšiltem a plátěné tenisky.

Pokud jste muže zahlédli, oznamte to prosím co nejdříve na linku 158. Děkujeme za spolupráci.

por. Pavel Šváb, 13.01.2017

Zvukový záznam: 1301_pátrání.mp3

vytisknout  e-mailem