Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomozte vypátrat lupiče

Kriminalisté prvního policejního obvodu pátrají po neznámém pachateli, který chtěl oloupit dívku na ulici přímo v centru metropole. 

K pokusu loupeže došlo osmého ledna ve čtvrt na dvě ráno. V tu dobu zastoupil v Rybné ulici neznámý muž dvojici dívek cestu. Při tom se okamžitě začal sápat po kabelce jedné z nich. Sedmadvacetiletá dívka si příruční zavazadlo samozřejmě bránila. To pachatele notně popudila a začal jí bít přes ruce a nakonec i vláčet po chodníku. Avšak ani takto surový atak nedonutil napadenou k tomu, aby kabelku pustila. Navíc se pachatel zřejmě zalekl vozidla, které v průběhu incidentu vjelo do ulice. Díky tomu a urputnosti poškozené lupič svou snahu vzdal a utekl neznámo kam. Jak osobu pachatele, tak popsaný incident zaznamenaly městské kamery. Proto kriminalisté znají popis neznámého lupiče.
Jedná se o muže ve věku 25-30 let, střední 185 cm vysoké postavy. Ten má světlé vlasy, takzvaně špinavý blond, délky cca 5 cm, nepříliš upravené, ale s lehkou patkou. Oblečen byl do tmavé až černé bundy pod pás s kapsami a stojacím límečkem, světle modrých úzkých riflí a na nohou měl světlé sportovní boty. Pachatel byl relativně čistě a běžně oblečen, kdy působil jako běžný spoluobčan.
Jakékoliv informace k osobě pachatele můžete kriminalistům předat prostřednictvím linky tísňového volání 158.
 
kpt. Mgr. Tomáš Hulan 30. 1. 2012
Odkazy do noveho okna

pachatel pokusu LP 1

pachatel pokusu LP 1 

Detailní náhled

pachatel pokusu LP 2

pachatel pokusu LP 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem