Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomozte vypátrat nemocného trempa

Otec pohřešuje od poloviny července svého syna.  

Pražští kriminalisté pátrají po čtyřiadvacetiletém mladíkovi, který odešel ze svého bydliště a doposud se nevrátil, ani o sobě nedal vědět. Pohřešování policistům oznámil mladíkův otec, který ho naposledy viděl 12. července v pražském Radotíně, kde společně bydlí. Při odchodu z domova si s sebou odnesl osobní věci, finanční hotovost, spací pytel, batoh a dvě velké tašky. Podle otce syn s největší pravděpodobností odešel s touhou žít o samotě v přírodě. Pohřešovaný však trpí psychickým onemocněním, na které má užívat léky a rodina se proto důvodně obává o jeho zdraví. V minulosti se pohřešovaný také léčil na psychiatrii. Doposud nebylo zjištěno, že by mladík trpěl sebevražednými sklony, nebo násilnými sklony vůči druhým. Je plachý a straní se přítomnosti lidí.
 
Popis pohřešovaného: Muž je ve věku 24 let, 185 centimetrů vysoké hubené postavy. Má světlou pleť, světlé krátké vlasy a modré oči.
 
Oblečení: V době odchodu z domova měl na sobě černé tričko, černou mikinu s kapucí a hnědé kraťasy. Na nohou měl polobotky a dále měl opasek s nožem zasunutým v pouzdře.
 
Kriminalisté zabývající se pátráním po osobách provedli celou řadu prověrek různých lokalit a dalších jiných opatření, které do současné doby nebyly úspěšné, a mladíka se doposud vypátrat nepodařilo.
Z toho důvodu se nyní obracíme na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoliv informace vedoucí k pohybu či pobytu pohřešovaného přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.
 
por. Bc. Iveta Martínková – 28. 7. 2015

vytisknout  e-mailem