Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomozte vypátrat podvodníka

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který je podezřelý ze závažného zločinu podvodu. 

Hledaný česky hovořící muž je podezřelý z trestného činu podvodu, kterého se měl dopustit díky padělaným úředním listinám. Tyto falzifikáty totiž použil v průběhu října minulého roku k neoprávněnému převodu nemovitosti při jednání na katastrálním úřadu. Díky této podvodné machinaci se následně obohatil o hotovost ve výši téměř dvacet milionů korun. Hledaný muž je navíc podezřelý z organizování a řízení celé řady dalších podvodných převodů nemovitostí především v Pardubickém a Královéhradeckém kraji.
Prošetřováním kriminalisté zjistili, že se hledaný pohybuje po celé České republice s největší pravděpodobností ve dvou různých vozech. Jedním by měla být dodávka žluté barvy tovární značky Ford registrační značky 3E6 1270, druhým pak BMW X6 černé barvy s registrační značkou 4E4 4010.
Kriminalisté se touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání. Pozorní spoluobčané mohou informace k pobytu, či pohybu hledaného předat policistům prostřednictvím linky tísňového volání 158.
 
por. Mgr. Tomáš Hulan 17. 4. 2013

vytisknout  e-mailem