Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomozte vypátrat zvrhlíka

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který během onanovaní na veřejnosti osahává a jinak obtěžuje kolemjdoucí ženy. 

Kriminalisté ze třetího policejního obvodu zabývající se mravnostními delikty řeší případ, který je prozatím kvalifikovaný jako trestný čin výtržnictví. Z tohoto je podezřelý doposud neznámý muž, který včera krátce před půl desátou dopoledne onanoval na pěší stezce u ulice Nad Rokoskou v pražské Libni. Muž však nezůstal jen u sebeuspokojování, neboť ve chvíli, kdy okolo něj procházela oznamovatelka celé události, začal jí při chůzi zezadu dokonce osahávat. Žena se naštěstí zachovala duchapřítomně a z místa okamžitě utekla směrem do míst, kde se již nacházely další osoby. Tam se navíc se svým traumatickým zážitkem svěřila jiné ženě, která onanujícího muže také viděla. A právě svědectví této druhé ženy je nyní velice důležité, mohlo by totiž kriminalistům výrazně pomoci při pátrání po neznámém muži.
 
Kromě shora uvedené druhé ženy ale kriminalisté touto cestou žádají další svědky, poškozené a vůbec všechny, kteří by mohli pomoci k objasnění případu, aby své poznatky sdělili na tísňovou linku 158, nebo na kterékoliv policejní služebně.
 
K popisu podezřelého: Muž byl ve věku okolo 40 let, vysoký asi 190 cm. Měl světlou pleť, krátce střižené blond vlasy, užší rty a oválný, hladce oholený obličej. Na sobě měl tmavě zelené kalhoty a na vrchní části oděvu pravděpodobně svršek oranžové barvy. Muž byl zjevně upravený a nepůsobil zanedbaným dojmem.
 
por. Bc. Iveta Martínková – 8. 9. 2015

vytisknout  e-mailem