Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomůžete nám objasnit případ týkající se mladého muže, který byl nalezen v Rakovníku těžce zraněný?

RAKOVNICKO – Žádáme všechny občany, aby nám poskytli informace, které by nám pomohly objasnit událost z minulého týdne. 


V pátek 27. ledna 2017 po jedné hodině ranní nalezli rakovničtí městští strážníci v Rakovníku, u Komenského náměstí, ležícího těžce zraněného osmadvacetiletého muže.

Zraněný muž ležel u hlavní silnice, kousek za vlakovým mostem (viaduktem), vedoucí z centra města směrem na Zátiší,  konkrétně v blízkosti schodiště směřujícího do ulice S. K. Neumanna.

Zranění, které 28letý muž utrpěl, mohlo být způsobeno buď jinou osobou, nebo si zranění mohl mladý muž způsobit sám, a to pádem.

Žádáme případné svědky, kteří se pohybovali ze čtvrtka 26. ledna v době od přibližně 22:45 hodin do cca páteční 1:00 hodiny ranní 27. ledna 2017 na výše uvedených místech, kde byl zraněný muž nalezen (Komenského náměstí, ulice S. K. Neumanna a v okolí těchto míst), aby poskytli informace, které by nám pomohly objasnit událost z minulého týdne. Jakékoliv informace a poznatky k případu můžete sdělit na telefonní čísla rakovnických kriminalistů (725 024 211, 974 880 310), na bezplatnou linku 158 nebo nám můžete své poznatky napsat na web Bezpečné Rakovnicko – bezpecnerakovnicko.cz.

Chtěli bychom požádat především ty osoby, které v inkriminovanou dobu ve výše uvedených místech procházely nebo projížděly. Z kamerových záznamů jsme zjistili, že místem a v uvedeném časovém rozmezí projelo několik osobních i nákladních vozidel a také prošlo několik osob. Jedná se zejména o ženu nesoucí velkou tašku, dále o muže se psem a v neposlední řadě muže, který v 00:04 hodin 27. ledna procházel místem, kde v těsné blízkosti zraněný muž ležel.

Za jakékoliv Vaše informace a poznatky předem děkujeme!

 

 

nprap. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
1.února 2017

vytisknout  e-mailem