Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dvě poražené chodkyně

LIBEREC - Hledáme svědky. 

Dopravní policisté hledají svědky střetu osobního vozidla s chodkyní. K události došlo 27. ledna 2011 v půl třetí odpoledne na křižovatce ulic Vojtěšská a Kosmonautů. Policisté přivítají jakékoliv informace k vozidlu, které zatím není ustanoveno a jehož řidič odjel.

Informace od občanů přivítají policisté také v souvislosti s nehodou, která se stala 2. února 2011 krátce před osmou hodinou ráno ve Švermově ulici. Poblíž základní školy, na přechodu pro chodce, došlo ke střetu osobního vozu s devítiletou školačkou. Řidič poté, co do dívky narazil zpětným zrcátkem zastavil, a ptal se na její zdravotní stav. Když zjistil, že si dívka na nic nestěžuje, odjel. Dívka nehodu oznámila ve škole, kam byla přivolána i zdravotnická záchranná služba. Po vyšetření bylo zjištěno, že dívka utrpěla lehké zranění. Dopravní policisté proto žádají svědky o informace k typu osobního vozu, ale i k samotnému řidiči. Rovněž policisté přivítají, když se účastník nehody - řidič osobního vozu - přihlásí na policii a poskytne svědeckou výpověď.

Informace k oběma nehodám mohou občané volat na telefon: 74 466 584 nebo na linku 158. K dispozici je i e-mailové spojení: policie.di@liberec.cz 

mjr. Bc. Vlasta Suchánková
16. 2. 2011

vytisknout  e-mailem