Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pondělní krádeže

ÚO Bruntál - odcizené jízdní kola, peníze, radiátory, cigarety a jiné případy krádeží.... 

V pokoji penzionu odcizil peněženku
V ubytovacím zařízení v Petrovicích vnikl neznámý pachatel v době od 23. do 24.7.2011 do jednoho z pokojů. Odcizil peněženku s finanční hotovostí 6 500 Kč, platební kartou a doklady. Způsobená škoda činí 6 600 Kč.
 
Jízdní kola už majitel nemá
V průběhu pondělí 25.7.2011 v Bruntále na ulici Požárníků násilně vnikl dosud neznámý pachatel ve společných prostorách domu do kolárny. Zde odcizil dvě pánská horská jízdní kola značky Kellys. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 12 tisíc Kč.
 
Z chaty se mu hodila pálenka
V Heřmanovicích v době od 15. do 25.7.2011 vnikl pachatel po rozbití okna do jedné z rekreačních objektů. Chatu prohledal a odcizil dvě půllitrové láhve s domácí pálenkou. Způsobená škoda činí 4 300 Kč.
 
Z neobydleného domu odcizil radiátory, ohřívač na vodu i trubky
Od letošního května do 25.7.2011 násilně vnikl pachatel do neobydleného domu v Hynčicích. Zde se pohyboval a vše prohledal. Demontoval a odcizil různé umyvadlové baterie, ohřívač na teplou vodu, radiátory a přes 50 metrů měděných trubek. Majiteli vznikla škoda skoro 9 tisíc Kč.
 
Do jídelny šel zřejmě pro peníze
V Rýmařově v době od pátku 22. do pondělí 25.7.2011 prozatím nezjištěný pachatel vypáčil okno do jídelny místní školy a vnikl dovnitř. Zde poškodil ještě další zařízení, až se dostal do kanceláře. Odcizil firemní razítko, klíče a finanční hotovost přes 5 tisíc Kč. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 19 897 Kč.
 
Vloupání do čerpací stanice
Z neděle 24. na pondělí 25.7.2011 ve Václavově vnikl pachatel do prodejny čerpací stanice, kterou prohledal. Odcizil 411 krabiček cigaret různých značek a jiné tabákové výrobky v hodnotě 28 797 Kč a nepohrdl ani různým alkoholem. Způsobená škoda činí přes 39 tisíc Kč. Šetří OOP Bruntál.
                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková P.

pisbr♦mvcr.cz

26.7.2011

vytisknout  e-mailem