Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pondělní nehody na Trutnovsku

Dvě lehká zranění řidičů 

Dvě lehká zranění řidičů
Před sedmou hodinou ráno v pondělí 7. 2. 2011 jel řidič osobního motorového vozidla značky Peugeot 306 ze Dvora Králové nad Labem směrem na Kocbeře. Na namrzlé komunikaci při výjezdu z pravotočivé zatáčky dostal smyk a vjel do protisměru, kde narazil do přední části vozidla značky Citroën C3. Při nehodě oba řidiči utrpěli lehká zranění a z místa byli převezeni záchrannou službou do nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem. Požití alkoholických nápojů policisté vyloučili dechovou zkouškou. Hmotné škody jsou odhadnuty na 115 tisíc korun.

 

Poškodil vozidlo a ujel
V dopoledních hodinách 7. 2. 2011 došlo na parkovišti v Janských Lázních k dopravní nehodě. Dosud neznámý řidič z nezjištěného důvodu poškodil zaparkované osobní motorové vozidlo značky Subaru Forester a z místa bez nahlášení ujel. Na vozidle subaru vznikla škoda za 50 tisíc korun. Po viníkovi a jeho vozidle policisté intenzivně pátrají.

 

 

Narazil do chodkyně
Ve tři hodiny odpoledne v pondělí 7. 2. 2011 vyjížděli dopravní policisté k nehodě na místní komunikaci v Peci pod Sněžkou. Osmatřicetiletý řidič vozidla VW Caravelle jel ve směru od centra ke sjezdovce Javor a na rovném úseku objížděl chodkyni s kočárkem, která šla po pravé straně vozovky ve stejném směru. Motorista byl zřejmě oslněn sluncem a pravděpodobně neodhadl vzdálenost od chodkyně, kdy do této pravým předním rohem automobilu narazil. Po střetu žena upadla na zem. Poté ještě narazil do kočárku, který se převrátil, a došlo k vypadnutí dítěte. Chodkyni se naštěstí nic nestalo, dítě bylo převezeno do trutnovské nemocnice na vyšetření a následně propuštěno domů. Dechová zkouška na alkohol byla u obou účastníků negativní. Škoda je vyčíslena na 2 tisíce korun. Další okolnosti nehody jsou předmětem šetření dopravních policistů.

nprap. Věra Krejčová
8. 2. 2011

Odkazy do noveho okna

Janské Lázně 7.2.

Janské Lázně 7.2. 

Detailní náhled

Kocbeře

Trutnovsko 7. 2. 

Detailní náhled

Kocbeře 7.2.

Kocbeře 7.2. 

Detailní náhled

Pec pod Sněžkou 7.2.

Pec pod Sněžkou 7.2. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem