Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pondělní nehody na Trutnovsku

Uvolněné kolo poškodilo lavici 

Krkonošská 2.8.Krkonošská 2.8.
Neznámý řidič poškodil a ujel
V pondělí 2. 8. 2010 po druhé hodině odpoledne došlo v ulici Krkonošská ve Vrchlabí k poškození nákladního vozidla značky Ford Transit. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil levé vnější zpětné zrcátko u zaparkovaného fordu. Z místa nehody ujel, aniž by událost nahlásil. Hmotná škoda je vyčíslena na dva tisíce korun. 

 

 

Yamaha 350Yamaha 350
Nehoda čtyřkolky
V dopoledních hodinách 2. 8. 2010 havarovala na lesní cestě vedoucí z ulice V Zátiší ve Vrchlabí se čtyřkolovým motocyklem Yamaha 350 Warrior dvacetiletá řidička. Při projíždění přímého úseku lesní cesty chtěla vyjet z podélně vyjetých kolejí. Se čtyřkolkou vyjela na levou krajnici a narazila přední částí do vzrostlého stromu. Po nárazu upadla z motocyklu na zem. Vozidlem záchranné služby byla převezena s lehkým zraněním do nemocničního zařízení ve Vrchlabí. Požití alkoholických nápojů bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Škoda na čtyřkolce je odhadnuta na 3 tisíce korun.

 

Pražská 2.8.Pražská 2.8.
Uvolněné kolo naštěstí nikoho nezranilo
Po čtvrté hodině odpoledne 2. 8. 2010 došlo na křižovatce ulic Valteřická a Pražská ve Vrchlabí k nehodě. Při jízdě nákladního vozidla značky Man došlo k samovolnému uvolnění šroubů a následnému upadnutí vnějšího kola. Vlivem setrvačnosti vlétlo do zahradní restaurace a poškodilo dřevěnou lavici. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Škoda na lavici je vyčíslena na dva tisíce korun.
nprap. Věra Krejčová
3. 8. 2010
 

Odkazy do noveho okna

Krkonošská 2.8.

Krkonošská 2.8. 

Detailní náhled

Pražská 2.8.

Pražská 2.8. 

Detailní náhled

Pražská 2.8.

Pražská 2.8. 

Detailní náhled

Yamaha 350

Yamaha 350 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem