Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Popíjel a pak usedl za volant

CHOMUTOV - Vloupání do hasičského auta, Krádež peněz, Z vozidla zmizela aparatura  

Jízdu ukončil předčasně
Po zásluze bude potrestán 24letý muž z Klášterce, kterého zadržela včera policejní hlídka  v Žitné ulici při řízení motorového vozidla. Při orientační dechové zkoušce bylo totiž zjištěno, že škodovku řídí po předchozím požívání alkoholických nápojů.  Přístroj naměřil 1,32 promile alkoholu v dechu. Na nezodpovědného řidiče nyní čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
Vloupání do auta hasičů
Během víkendu kdosi vykradl ve Strupčicích cisternu místního spolku dobrovolných hasičů. Vozidlo bylo zaparkované v neuzavřeném areálu zemědělského statku, pachatel vešel dovnitř, poškodil dveře u cisterny a odcizil věci za devět tisíc korun - radiostanici, hever, nářadí a dvě baterie. Policisté zjistili, že krádež má na svědomí dvacetiletý mladík z Jirkova. K trestné činnosti se přiznal, byl obviněn z trestného činu krádeže a skončil v cele předběžného zadržení neboť na něj bude podán návrh na vzetí do vazby.   
Krádež peněz z kanceláře
Svou vlastní neopatrností přišla včera o peníze jedna z pracovnic na elektrárně v Tušimicích. V budově opraven vešel pachatel do volně přístupné, nezabezpečené kanceláře a v době, kdy žena na chvilku odešla, jí odcizil peněženku s hotovostí a doklady. Poškozená při výpovědi uvedla, že jí zmizelo dva tisíce korun. Po pachateli pátrají kadanští policisté.
Z vozidla zmizela aparatura
Jirkovští policisté pátrají po pachateli, který tento týden vnikl v Otvicích na dvůr rodinného domu. Tady pak z nákladního vozidla Ford Transit odcizil hudební aparaturu a elektroniku, čímž majiteli způsobil škodu ve výši 44 tisíc korun. Práci měl zloděj značně usnadněnou, protože vozidlo nebylo uzamčené. Jestliže bude zjištěna totožnost neznámého "hudebníka" bude obviněn z krádeže.

vytisknout  e-mailem