Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Porazil cyklistu a ujel

TEPLICE - Viděli jste nehodu? Krádež v elektrárně, Z kočárku jí zmizela peněženka.. 

Krádež fotovoltaických článků objasněna
 
Ke krádeži fotovoltaických článků v hodnotě 200 tisíc korun došlo ve čtvrtek v Lahošti. Pachatele se policistům podařilo zadržet i s lupem. 25letý muž z Mostu ve společnosti dalších blíže neustanovených osob vystřihal v pletivovém oplocení fotovoltaické elektrárny otvor, kterým vnikl do samotného areálu solární elektrárny. Odtud následně z ocelových stojanů páčil a odmontoval nejméně 20 kusů fotovoltaických článků . Ty naskládal do vozidla a odjel. V Duchcově ho však zadržela hlídka policistů. Poté uvedené odcizené články vydal policii. Na policejní stanici mu bylo sděleno obvinění z krádeže.
 
 Kočárek není dobrá úschovna
 
O tom, že není dobré si odložit peněženku do kočárku se přesvědčila žena z Bíliny. Neznámý pachatel totiž využil nepozornosti poškozené a z tašky, kterou měla odloženou ve spodní části dětského kočárku odcizil dámskou peněženku, ve které měla  platební karty, doklady a 600,-Kč. Minulý týden řešili podobnou krádež i policisté z Teplic, kdy si maminka zavěsila kabelku na madlo kočárku.


 
Porazil cyklistu a ujel
 
Dne 1. dubna 2011 v 10:10 hod. došlo v Teplicích, ul. Bohosudovská, před křižovatkou s ul. Husova, ve směru od části obce Teplice - Sobědruhy na centrum (mezi zastávkami MHD), k dopravní nehodě. Mělo zde dojít ke střetu nezjištěného vozidla jedoucího ve směru od Sobědruh s v témže směru jedoucím cyklistou. , který měl v úmyslu odbočovat vlevo do ul. Husova k OD Kaufland. Po střetu neustanovený řidič vozidla na místě nezastavil a pokračoval v jízdě na centrum města Teplice, k ul. Přítkovská. Cyklista po střetu upadl na vozovku a utrpěl zranění, kdy byl z místa převezen na ošetření vozidlem RZS. Jakékolic poznatky k nehodě uvítají policisté na lince 974439260.
 
Teplice, 18. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem