Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Porušil zákaz

CHOMUTOV - Řidič jel pod vlivem a navíc měl zákaz, Přiznal pivo i zelenou, Zloděj v ordinaci..... 

Porušil zákaz
65letého muže kontrolovali policisté v Kadani, kdy tudy projížděl s vozidlem Renault Clio. Následná lustrace prokázala, že muž nemá za volantem co pohledávat. Městský úřad Kadaň totiž rozhodl ve věci a uložil mu zákaz řízení motorových vozidel pro všechny skupiny. Tento zákaz skončí až v září příštího roku. Kromě toho byl řidič podroben dechové zkoušce, která byla pozitivní. Nadýchal 1, 0,97 a 0,96 promile. Muž musel svoji jízdu ukončit, jeho jednání nadále vyšetřují policisté v Kadani.

Přiznal pivo i zelenou
Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 54letý obyvatel okresního města. Hlídka policistů zastavila osobní vozidlo VW Golf, se kterým muž projížděl po ulici Březenecká. I jemu přístroj naměřil při dechové zkoušce alkohol, tentokrát nadýchal 1,63, 1,99 a 2,03. S výsledkem dechové zkoušky muž souhlasil a sám přiznal vypití několika piv a tvrdého alkoholu.

Zloděj v ordinaci
Policisté z okresního města pátrají po totožnosti pachatele, který vnikl do objektu zdravotního střediska ve městě. Prohledal ordinaci lékaře a dalších prostory a odnesl si nalezené peníze a mobilní telefon. Celková škoda se vyšplhala na 42 tisíc korun. Muži zákona skutek vyšetřují jako krádež a poškození cizí věci.

Vysvětlovat bude komisi
Před komisí Magistrátu Chomutov stane 33letý muž z Klášterce nad Ohří. V obchodním centru využil chvilkové nepozornosti poškozeného a z kapsy u kalhot mu vytáhl mobilní telefon s kartou v hodnotě 4500 korun. Své jednání bude muž nyní vysvětlovat uvedené komisi.

Do sběrny se nedostal
Z pokusu krádeže je podezřelý 58letý muž z Chomutova. Minulý týden se snažil dostat do objektu sběrných surovin ve městě. Úmysl mu překazili pracovníci bezpečnostní agentury, kteří následně přivolali policejní hlídku. Po nezbytných úkonech byl muž propuštěn na svobodu, vyšetřování nadále pokračuje.

24. srpna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem