Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Porušili dopravní předpisy

KLATOVSKO - Dva řidiči byli pod vlivem návykových látek. Jeden muž odmítl dechovou zkoušku i lékařské vyšetření. 

Švihovští policisté kontrolovali v Chudenicích řidiče vozidla v úterý 20. března letošního roku. Dvacet minut po čtrnácté hodině zastavili na ulici Kvapilova muže, který jel s vozidlem značky Ford Focus. Dvaapadesátiletý muž z obce na Švihovsku se odmítl podrobit dechové zkoušce a odmítl i lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu.

V úterý dvacátého března tohoto roku policisté z obvodního oddělení v Klatovech zastavili na ulici M. Gorkého řidiče vozidla. Muž jel s vozidlem značky Mercedes Benz pětatřicet minut po dvaadvacáté hodině. Při kontrole policisté zjistili, že třicetiletý muž z Janovicka byl pod vlivem návykové látky. Provedený test měl pozitivní na konopí. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz

V pondělí 19. března policisté z obvodního oddělení v Sušici zastavili na ulici Chmelenské motorové vozidlo, které řídil pětatřicetiletý muž z obce na Sušicku. Pětačtyřicet minut po dvacáté hodině se řidič podrobil dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem a testu, zda není ovlivněn návykovou látkou. Muž měl test pozitivní na amfetamin a konopí.

Policisté dva muže převezli do zdravotnických zařízení, kde se podrobili lékařskému vyšetření i odběru biologického materiálu.

Uvedení řidiči jsou podezřelí ze spáchání přestupků.

nprap. Ladmanová Dana

21. března 2018

vytisknout  e-mailem