Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Porušování domovní svobody

MAŠOVICE - Pachatel vnikl do rodinného domu, policisté pátrají po jeho totožnosti.  

     Policisté z obvodního oddělení v Horšovském Týně zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody, ze kterého je podezřelý dosud neznámý pachatel. Ten dne 2. září 2013 v době od 11:45 hodin do 11:50 hodin v obci Meclov, část Mašovice čp. 12, neuzamčenými vraty vstoupil bez souhlasu a vědomí majitelů na pozemek u domu. Potom v objektu nalezl dozický klíč od dveří do obytné části domu, odemkl si a vstoupil dovnitř. Zde pootevíral dveře od všech obytných pokojů, v kuchyni pootevíral dvířka včetně zásuvek u kuchyňské linky. Při prohledávání zásuvek byl přistižen majitelkou domu, které tvrdil, že jí přišel nabízet deky k prodeji, načež z domu utekl. Nasednul do dosud přesně neustanoveného vozidla a z místa ujel směrem na obec Horšovský Týn. Neznámý muž při svém jednání neodcizil žádné věci.
     Provedeným šetřením bylo zjištěno, že možným pachatelem byl muž ve věku 30 – 40 let, tmavé pleti, silné postavy, vysoký 170 cm – 175 cm. Měl nakrátko střižené vlasy, kulatý obličej bez vousů. Mluvil česky. Oblečen byl do kostkovaného svetru s výstřihem do "V", kostičky černo - bílé, na nohou světlé botasky. Policisté sestavili identikit neznámého pachatele.
      K vozidlu bylo zjištěno, že by se mohlo jednat o starší vozidlo VW Passat, barva lahvově zelená, registrační značky začínající písmeny 3S5.... .
      Občané se mohou se svými poznatky obrátit přímo na policisty obvodního oddělení Horšovský Týn, tel. 379 422 633, v případě nepřítomnosti policistů je možno zanechat vzkaz na záznamníku, nebo své informace sdělit na linku 158, případně na jakékoli policejní služebně.

por. Mgr. Dagmar Brožová
11. října 2013
 
Odkazy do noveho okna

Identikit_pachatele

Identikit_pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem