Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Porušují zákony

Kontroly řidičů v Sušici 

     
      Hlídkou městské policie byl v Sušici kontrolován na ulici T.G.Masaryka v sobotu 26. listopadu 2011 v 1.10 hodin řidič 48 letý muž z obce u Sušice při řízení vozidla zn. Subaru, na kterém nebyly umístěny registrační značky. Muž se podrobil na výzvu dechové zkoušce a bylo naměřeno 1,66 promile. Případ byl předán na obvodní oddělení a bylo zjištěno, že muž nevlastní řidičský průkaz. Řidič souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
     V sobotu 26. listopadu 2011 ve 20.45 byl policisty v Sušici na ulici Chmelenské kontrolován 19 letý řidič z obce u Sušice při řízení vozidla. Alkoholtester naměřil  0,20 promile alkoholu.
    
     V neděli 27. listopadu 2011 v 0.41 hodin v Sušici na ulici Studentské byl policisty kontrolován řidič 18 letý mladík z Horažďovic, který řídil vozidlo zn. Škoda Felicia. Na výzvu policistů mladík řekl, že doklady zapomněl, ale šetřením bylo zjištěno, že není držitelem příslušné skupiny řidičského oprávnění. Dále policisté zjistili, že státní poznávací značka umístěná na vozidle byla přidělena jinému vozidlu. Řidič se též podrobil dechové zkoušce a tato byla negativní. Muž je podezřelý ze spáchání několika přestupků.
   
    Policisté kontrolovali v ulici Klostermannova 38 letého místního muže v neděli 27. listopadu 2011 ve 2.40 hodin a bylo naměřeno 0,20 promile alkoholu.
 
 

nprap. Ladmanová Dana

28.11.2011

vytisknout  e-mailem