Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Poškodil strop, stěny i podlahu

Bruntál - Snažil se opravit byt, zatím má škodu za 10 tisíc Kč a další případy  

 
 
K alkoholu se doznal
Ve čtvrtek 7.7.2011 ve 21:20 hodin projížděl 42letý řidič s osobním motorovým vozidlem Ford Mondeo obcí Petrovice. Zde byl zastaven a kontrolován policejní hlídkou OOP ČR Město Albrechtice. Řidič se na místě podrobil dechové zkoušce na alkohol, která vykázala hodnotu 2,13 promile alkoholu v dechu.
Řidič se policistům doznal k požití alkoholu před jízdou. Následně mu byla policejní hlídkou zakázána další jízda a zadržen řidičský průkaz.
 
 
Benzín i nafta se hodí
Rýmařovští policisté šetří případ odcizení pohonných hmot. V době 4.7.2011 do 7.7.2011 neznámý pachatel v obci Dětřichov nad Bystřicí po odstranění mříží a poškození skleněné výplně okna vnikl do maringotky, která se nachází na ploše určené ke skladování dřeva u vlakového nádraží. Uvnitř vše prohledal a následně si odnesl okolo 20 litrů benzínu v plechovém kanystru a 25 litrů nafty v plastovém barelu. Dřevozpracující firmě tak způsobil celkovou škodu přesahující 2 tisíce Kč.
 
 
Poškození cizí věci
a porušování domovní svobody šetří v těchto dnech policisté na Rýmařovsku
V obci Malá Morávka - Karlov v nočních hodinách dne 7.7.2011 dosud neznámý pachatel využil nepřítomnosti majitele a vnikl přes nezajištěné okno v přízemí do chodby rekonstruovaného bytu. Nic zde však neodcizil, ale vzal plechovku s hnědou barvou, která byla odložena na chodbě a tuto následně vylil na stěnu chodby bytu. Došlo k poškození malby stěny, stropu a stékající barva rovněž poškodila i laminátovou plovoucí podlahu v místnosti. Majiteli bytu jednáním tohoto pachatele vznikla škoda okolo 10 tisíc Kč.
 
 
        
komisař por. Ing. Křištofová I.                  
pisbr♦mvcr.cz
za 7.7. 2011

vytisknout  e-mailem