Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poškodila auto bývalému manželovi

ČESKOLIPSKO - Roční vězení hrozí 22leté ženě, která poškodila v říjnu letošníh roku ve Stráži pod Ralskem na parkovišti vozidlo VW Golf.  

Policisté z obvodního oddělení ve Stráži pod Ralskem sdělili v těchto dnech ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci 22leté ženě, která poškodila vozidlo svému bývalému manželovi. V měsíci říjnu během noci z 20 na 21. října 2014 poškodila na veřejném parkovišti mezi panelovými domy v ulici Mimoňská a Mlýnská ve Stráži pod Ralskem osobní motorové vozidlo tov.  zn. VW Golf, které pokreslila lihovým fixem. Na různých částech vozidla, zejména na čelním skle a přední kapotě vytvořila hanlivé obrazce. Kromě toho z levého zadního i pravého předního kola odcizila plastové krytky šroubů. Na vozidle způsobila škodu sice  1 tisíc korun, avšak jeho majiteli tím přivodila více starostí s odstraněním hanlivých malůvek.

Případ se podařilo policistům ve Stráži pod Ralskem objasnit ve spolupráci s kriminalisty z detašovaného pracoviště v Mimoni. Možná to měl být ze strany mladé dámy pouze malý žert, ale nyní jí za to hrozí až jednoletý trest odnětí svobody.
 

18.12.2014
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem