Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškodili plot

CHOMUTOV - Muži na diskotéce obtěžovali, po vyvedení poškodili plot, Přišla o peníze, Vnikl do bytu.....  

Poškodili plot
Z výtržnictví a poškození cizí věci je podezřelá čtveřice mužů ve věku 2x 20, 24 a 25 let. Navštívili diskotéku v Bezručově ulici, kde se chovali nevhodně k dalším přítomným návštěvnicím. Po vyvedení začali s demolováním dřevěných prken u plotu u venkovního posezení před diskotékou. Oprava plotu bude stát nejméně 5500 korun. Muže hlídka zadržela a převezla na policejní oddělení, kde jim bylo sděleno podezření z uvedených trestných činů. Vyšetřování nadále pokračuje.

Přišla o peníze
Škodu za téměř 38 tisíc korun způsobil neznámý pachatel ženě, bydlící v Klášterci nad Ohří, Lípová ulice. V době, kdy nebyla doma, vnikl dovnitř a ze sekretáře sebral obálku s hotovostí. Po totožnosti pachatele nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení. Skutek vyšetřují jako krádež, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Vnikl do bytu
Incident v bytě v Jirkovské ulici vyšetřují policisté. 30letý muž zaklepal na vchodové dveře poškozené. Když otevřela, násilím ji zatlačil dovnitř a bez souhlasu vešel dovnitř. V kuchyni pak fyzicky napadl další dvě přítomné ženy, kterým způsobil naštěstí pouze lehká poranění. Po zadržení u něj muži zákona provedli dechovou zkouška, která byla pozitivní. Nadýchal 1,70 a1,78 promile. Jednání muže policisté vyhodnotili jako porušování domovní svobody. V případě odsouzení může skončit až na dva roky ve vězení.

Sebral mu peníze
Kriminalisté z Kadaně vyšetřují jednání 21letého muže z Vejprt. Na ulici ve městě fyzicky napadl poškozeného, udeřil ho do hlavy a z kapsy u kalhot mu vytáhl peněženku s hotovostí ve výši 205 korun. Násilník byl zadržen a bude se zodpovídat z loupeže.

Otevřeným oknem do auta
25letý muž využil skutečnosti, že poškozený nechal pootevřené okno u zaparkovaného vozidla v ulici SNP v Jirkově. Otevřel si dveře, dostal se do vozidla a ze středového panelu sebral autorádio v hodnotě 2500 korun. Policisté z místního obvodního oddělení následně zjistili, že kradl během krátké doby opakovaně. Od soudu v Chomutově odcházel s podmíněným trestem již v roce 2013. I nyní se bude zodpovídat z krádeže.

Pro oblečení na balkon
33letý Jirkovák vnikl do domu v ulici Studentská. V mezipatře poškodil vstupní dveře na balkon, dostal se dovnitř a majitelce sebral různé druhy oblečení. Poškozená upřesnila celkovou škodu na téměř 3500 korun. I tento muž má s porušováním zákona již své zkušenosti. Za obdobné jednání stál před soudem v Chomutově v roce 2012 a odcházel odtud s podmíněným trestem. Podmínku nedodržel a kradl znovu. Vyšetřují policisté v Jirkově.


21. července 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207     krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem