Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškozená přišla o kabelku

ÚSTÍ NAD LABEM - Pachatel jí ženě strhl z ramene a utekl 

Ve středu kolem půl sedmé večer na Skřivánku v ulici SNP neznámý pachatel zezadu přistoupil k poškozené a z ramene jí strhl kabelku. Následně z místa rychle utekl. Naštěstí nedošlo ke zranění poškozené a ještě si stačila pachatele dobře prohlédnout. Tento popis posléze poskytla policistům. Poškozené přišla o doklady, klíče, platební kartu a finanční hotovost.

Odcizení nářadí a materiálu z bytu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v centru města v ulici Masarykova vloupal do bytu v činžovním domě, ze kterého následně odcizil elektrické nářadí a materiál k montáži plastových oken. Svým jednáním způsobil škodu kolem 100 tisíc korun.

Vloupání do bytu
Policisté pátrají po pachateli, který se v podvečerních hodinách v ulici Velká Hradební vloupal do přízemního bytu. Z tohoto bytu následně odcizil finanční hotovost a starožitné šperky. Svým jednáním způsobil majitelce škodu kolem 62 tisíc korun.

Vloupání do zahradní chatky
Dosud neznámý pachatel se pravděpodobně v průběhu noci v obci Stadice vloupal do zahradní chatky. Z této chatky následně odcizil aku vrtačku a šroubovák, fotoaparát, krabice se zásuvkami a vypínači, bodová světla, venkovní světlo se senzorem a různé oblečení. Majiteli tak vznikla škoda kolem 18 tisíc korun.

Pokus vloupání do restaurace
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v obci Chlumec pokusil vloupal do restaurace, kdy při tomto pokusu poškodil sedm plastových oken. I přesto, že se pachateli vloupání nepodařilo, tak na poškozených oknech způsobil škodu kolem 70 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 18.11.2011

vytisknout  e-mailem