Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškozené auto

CHOMUTOV - Zaparkované vozidlo přilákalo pozornost vandala, Hořely kontejnery.... 

Poškozené auto
Muž z Chomutova zaparkoval několik dní před vánočními svátky vozidlo před domem v ulici Legionářská. Kdosi auto poškodil a to tím způsobem, že poleptal nezjištěnou látkou nejen registrační značku, ale i lak kapoty karoserie a přední světlomet. Oprava bude poškozenou firmu stát necelých 3 tisíce korun. Jednání neznámého pachatele policisté vyhodnotili jako přestupek proti majetku, v případě dopadení bude mít co vysvětlovat příslušné komisi Magistrátu Chomutov.

Hořely kontejnery
Hasiči a policisté včera zasahovali na sídlišti Písečná v Chomutově. Neznámý vandal zde totiž úmyslně zapálil dva zelené plastové kontejnery na komunální odpad. Nádoby zcela vyhořely, poškozené firmě vznikla škoda za 13 tisíc korun. Policisté skutek vyšetřují jako poškození cizí věci.

Neoprávněné dávky
52letá žena z Jirkova je podezřelá z podvodu. Příslušnému místnímu úřadu totiž neoznámila důležité údaje, rozhodné pro vyplácení příspěvku na bydlení. Od státu tak neoprávněně získala během tří uplynulých let téměř 72 tisíc korun. V případě odsouzení může soud poslat ženu za uvedené jednání až na pět let do vězení. Nadále vyšetřují chomutovští kriminalisté.

Chybějící stromy
Policisté ze Března přijali oznámení od zástupců poškozené firmy o krádeži stromů. Dosud neznámý pachatel pokácel a odvezl poblíž obce Libědice nejméně deset kusů vzrostlých stromů. Jejich hodnotu vyčíslili na 25 tisíc korun. Kdo se uvedeného skutku dopustil, policisté vyšetřují.


UPOZORNĚNÍ
Od 9.2.2015 do 13.2.2015 nebudu přítomna na pracovišti. S dotazy k aktuálnímu nápadu se prosím obracejte na paní Střelcovou z oddělení tisku a prevence Louny – tlf. 974 437 207 nebo 724 155 239.

6. února 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem