Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poškozené veřejné osvětlení na stadionu

KLADENSKO – Vandal v areálu znehodnotil i toalety poblíž tribuny. 

Policisté obvodního oddělení Kladno nyní prošetřují případ poškozených kabelů na osvětlovacím sloupu.

Dne 1. dubna 2019 bylo na policejní služebnu přijato oznámení, že neznámý pachatel v době od 1. února do 22. března 2019 na stadionu v Kladně v ulici Fr. Koze poškodil kabely osvětlovacího sloupu, a to tím, že znehodnotil třicet měděných přívodních kabelů a následně z každého kabelu odcizil deset metrů kabelu. Tímto svým jednáním pachatel způsobil společnosti škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 23 000,-Kč.

Policisté v současné době po pachateli pátrají a tento případ prošetřují jako poškození cizí věci a krádež.

Dále bylo téhož dne oznámeno, že v areálu stadionu v ulici Fr. Kloze neznámý pachatel od 1. prosince 2018 do 25. března 2019 rozbil pět oken a tři pisoáry toalet u tribuny fotbalového stadionu. V tomto případě pachatel svým protiprávním jednáním způsobil společnosti škodu ve výši 10 000,-Kč.  Policisté tento skutek prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci a po pachateli pátrají.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu spatřili v areálu stadionu podezřelou osobu, která se pohybovala poblíž sloupů veřejného osvětlení a nebo v části toalet u tribuny, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svým svědectvím dopomohli při dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

2. dubna 2019

vytisknout  e-mailem