Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození nádrží a krádež benzinu

Tábor – Majitelé vozů Škoda Felicia pozor. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Od počátku tohoto týdne šetříme na Táborsku hned dva obdobné případy poškození osobních vozidel tovární značky Škoda Felicia.
K prvnímu z nich došlo v době od druhé hodiny odpolední dne 24. května 2015 do půl sedmé hodiny ranní následujícího dne v ulici ČSLA v Plané nad Lužnicí. Neznámý pachatel nezjištěným předmětem prorazil palivovou nádrž, ze které odcizil či nechal odtéct na 20 litrů benzinu Natural 95.
O den, respektive o noc později, potkal stejný osud další vůz téže značky. Ten stál zaparkovaný v Krakovské ulici na Sídlišti nad Lužnicí v Táboře. Dle oznámení majitele mohlo být v nádrži okolo 5 litrů benzinu. Souhrnná hmotná škoda na vozidlech a benzinu je odhadnuta na částku bezmála 5 000 korun.
Nejedná se o ojedinělý případ. Na uvedené jednání majitele vozů tovární značky Škoda Felicia upozorňujeme a zároveň žádáme každého, kdo by mohl k uvedeným skutkům poskytnout jakékoliv další informace, případně byl svědkem takovéhoto jednání, aby své poznatky předal policistům na jejich služebnách či prostřednictvím linky číslo 158. Děkujeme.
     
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
27. května 2015 
 

vytisknout  e-mailem