Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození osobního vozidla

Tábor – Škoda Octavia. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Šetříme další z případů vandalského poškození osobního automobilu v Táboře. Tentokrát se tak stalo v době mezi třetí a čtvrtou hodinou odpolední ve čtvrtek dne 2. dubna 2015, a to přímo ve frekventovaném centru města Tábora, konkrétně před domem číslo 496 na náměstí Františka Křižíka. Vandal poškrábal lak zde zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia, a to na pravých předních a zadních dveřích, a dále pak na dveřích zavazadlového prostoru. Majiteli způsobil škodu ve výši odhadem 12 000 korun.
Po pachateli i motivu jeho počínání pátrají policisté místního obvodního oddělení. Svým jednáním se dopustil trestného činu, konkrétně přečinu poškození cizí věci, za který mu u soudu hrozí, mimo jiné, až trest odnětí svobody na dobu až jednoho roku.
Lze předpokládat, že si v uvedenou dobu na takto frekventovaném místě mohl pachatele někdo všimnout. Jakékoliv poznatky od případných svědků přivítají policisté na své služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700. Za spolupráci děkujeme. Chráníte tak i svůj majetek.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
7. dubna 2015 
 

vytisknout  e-mailem