Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození parkovacího automatu

Tábor – Způsobená škoda je odhadnuta na 70 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116 za středečním servisem) 

Prošetřujeme další případ poškození platebního parkovacího automatu. Ke skutku tentokráte došlo v blíže neurčené době od třetí hodiny odpolední pondělí dne 3. dubna do sedmé hodiny ranní včerejšího dne, tedy středy 6. dubna 2016, a to v prostoru parkoviště u dopravního hřiště v ulici Šafaříkova v Táboře. Pachatel se ke zde uložené finanční hotovosti nedostal. I tak poškozením přístroje způsobil škodu ve výši odhadem 70 000 korun.

Případ ve spolupráci s táborskými kriminalisty šetří policisté místního obvodního oddělení, a to jako přečiny poškození cizí věci a krádeže ve stádiu pokusu. Pachateli v případě dopadení hrozí až trest odnětí svobody na dobu až dvou let.

Obracíme se tímto na každého, kdo by mohl k objasnění uvedeného skutku poskytnout jakékoliv další důvodné informace, ať již k přesnějšímu určení doby spáchání skutku, tak k výskytu podezřelé osoby či osob, aby své poznatky sdělil táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici, telefonním čísle 974 238 700, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.   

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

7. dubna 2016

 

vytisknout  e-mailem