Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození vozidel

Tábor – Rozbité okno pátých zadních dveří. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po pachateli, který během soboty uplynulého víkendu, přesněji v době od sedmé hodiny ranní do půl osmé hodiny večerní, rozbil okno pátých zadních dveří u osobního automobilu tovární značky Peugeot 307 SW. Vůz stál v uvedené době zaparkovaný podél chodníku v Nádražní ulici ve Veselí nad Lužnicí. Z vnitřních prostor vozu nebylo dle prvotního šetření nic odcizeno. I tak byla majiteli způsobena škoda ve výši odhadem 8 000 korun. Pachatel se tímto jednáním dopustil trestného činu, a to přečinu poškození cizí věci. V případě dopadení se bude zodpovídat před soudem, kde mu hrozí, mimo jiné, až trest odnětí svobody na dobu až jednoho roku.  
Nejedná se o ojedinělý případ. Nejen ve Veselí nad Lužnicí, ale rovněž i v dalších městech na Táborsku řešili policisté o uplynulém víkendu poškození stěračů, antén či zpětných zrcátek u vozidel. Vzhledem ke hmotné škodě do výše 5 000 korun byly případy řešeny jako přestupky proti majetku.
Jakékoliv informace k uvedenému jednání přivítají policisté na svých služebnách či cestou linky číslo 158. Konkrétně k případu ve Veselí nad Lužnicí na služebně na náměstí T. G. Masaryka či policejní lince 974 238 760. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
22. září 2014 
 

vytisknout  e-mailem