Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození vozidel

Tábor – Rozbité přední okno či ulámané stěrače. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po pachateli, který v nočních hodinách z neděle 22. března na následující pondělní ráno dne 23. března poškodil čelní sklo osobního vozidla tovární značky Fiatu Punto, které stálo v uvedenou dobu zaparkované na ulici 9. května v blízkosti hotelu Palcát v Táboře. Pachatel jej rozbil blíže neurčeným předmětem. Majiteli způsobil hmotnou škodu ve výši 4 500 korun a další nemalé starosti.
Nejedná se o jediné poškozené vozidlo v Táboře. V hledáčku policistů je i další vandal, který v závěru uplynulého měsíce ulámal stěrače z předních oken dvou nákladních vozidel, zaparkovaných na ulici Václava Soumara v blízkosti zimního stadionu. Majitelům způsobil souhrnnou škodu ve výši přesahující částku 16 000 korun.
Jakékoliv poznatky k pachatelům uvedeného jednání sdělte prosím policistům táborského obvodního oddělení na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonním čísle 974 238 700, nejlépe pak přímo při páchání tohoto vandalského jednání cestou policejní linky číslo 158. Chráníte tak i svůj majetek.  
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
25. března 2015
 

vytisknout  e-mailem