Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození vozidla

Český Krumlov – Pořešín – Vandal napáchal škodu za odhadem 53 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po pachateli, který poškodil osobní vozidlo tovární značky Volvo XC90, stříbrné barvy. To stálo zaparkované v době od půl dvanácté hodiny před půlnocí středy dne 5. srpna do půl desáté hodiny dopolední následujícího dne 6. srpna 2015 na parkovišti pod zříceninou hradu Pořešín na Českokrumlovsku. Vandal ostrým předmětem poškrábal celou karosérii vozidla a nevynechal ani skla předních xenonových světlometů. Majiteli způsobil škodu ve výši odhadem 53 000 korun.
Vandal se tímto skutkem dopustil trestného činu, a to přečinu poškození cizí věci. Trestní zákoník za uvedené jednání stanoví, mimo jiné, až trest odnětí svobody na dobu až jednoho roku.
Po pachateli i motivu jeho činu pátrají policisté místně příslušného Obvodního oddělení PČR Kaplice. Jakékoliv poznatky, ať již přímo z místa činu, od obyvatel přilehlé obce Pořešín, stejně jako od chatařů nedaleké osady u řeky Malše, přivítají policisté na své služebně na Omlenické ulici v Kaplici, telefonním čísle 974 232 720, případně cestou linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
7. srpna 2015 
      

vytisknout  e-mailem