Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškozený automat

CHOMUTOV - Kradl na hřbitově, Chystá se na vánoce.... 

Poškozený automat
Krádež a poškození cizí věci, to jsou trestné činy, které vyšetřují chomutovští policisté. Neznámý pachatel v areálu nemocnice poškodil nápojový automat. Ze zásobníku odcizil drobné mince v hodnotě 1200 korun. Oprava poškozeného automatu však bude podstatně dražší, byla odhadnuta na 14 tisíc korun.
 
Kradl na hřbitově
Truhlík z umělé hmoty s devíti stromky tújí odcizil z radonického hřbitova 53letý muž. Poškozená sice uvedla, že jí vznikla škoda za 500 korun, ale na podezřelého čeká obvinění z trestného činu. Policisté totiž zjistili, že za obdobný skutek stál před soudem v březnu letošního roku a byl odsouzen. Skutek nadále vyšetřují policisté ze Března.
 
Chystá se na vánoce
V Dřínovské ulici došlo k vloupání do sklepa. Poškozená uvedla, že kdosi vnikl do domu a dostal se až do sklepních prostor. Z kóje odcizil televizor, monitor, přenosné rádio s přehrávačem a vánoční ozdoby. Hodnotu odcizených věcí stanovila na 16 tisíc korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.
 
Cukrovinky, salám, alkohol
Vloupání do prodejny potravin vyšetřují policisté ze Března. Neznámý pachatel vnikl do domu v obci Droužkovice, kde se prodejna nachází a na místě sebral cukrovinky, salámy, alkohol a drogistické zboží různých značek. Celková škoda dosáhla částky 79 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže
a poškození cizí věci.
 
Zasahoval pyrotechnik
Při provádění výkopových prací našli pracovníci v Droužkovicích kovový předmět, připomínající nevybuchlou munici. Ihned informovali policisty ve Březně, kteří místo zajistili a přivolali pyrotechnika. Neznámý předmět si převzal a odvezl k likvidaci. O jakou munici se přesně jednalo, bude určeno dodatečně. Ke zranění osob nedošlo.
 
Nábřeží bez světel
Neznámý zloděj odcizil z volně instalovaných laviček na nábřeží v Kadani světla. Odcizení šesti svítidel i se zářivkami vznikla městu škoda za téměř 107 tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
14. srpna 2013  
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem