Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškozený okap, rozvaděč i motocyklista v příkopu

Písek – Bezohlední řidiči způsobili škody, dokonce ani neposkytli pomoc, a ujeli. 

Hledáme účastníky dopravních nehod, kteří nejenže způsobili škody, ale dokonce nepochopitelně bezohledně ujeli od zraněného.

Telekomunikační rozvaděč v obci Albrechtice nad Vltavou je ode dne 21. června poškozený. Krátce po sedmnácté hodině jel kolem domu s číslem popisným 37 zatím nezjištěný řidič, zařízení poškodil a ujel. Škoda činí 25 000 korun.

Ve čtvrtek 22. června mezi devátou dopolední až třetí odpoledne kdosi projížděl obcí Laziště. Jel příliš blízko domů a objektu s číslem popisným 24 poškodil okapový svod i střešní krytinu. Ujel.

Od obce Bernartice na Veselíčko jel v pátek 23. června pár minut před třináctou hodinou řidič, který se při projíždění levotočivé zatáčky nedržel ve svém pruhu a vjel do protisměru. V tu chvíli v opačném směru projížděl motocyklista na stroji KTM 990 Supermoto, který ve snaze zabránit střetu strhl řízení vlevo a sjel do příkopu. Utrpěl lehká zranění a škoda na motocyklu je 70 000 korun.

Řidič automobilu bezohledně ujel. Mělo by se jednat o bílou dodávku.

 

Máte-li k popisovaným případům jakékoli informace, neváhejte a kontaktujte písecké dopravní policisty na lince 974 235 254 či 158.

 

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

27. června 2023

vytisknout  e-mailem