Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Poskytnutí rozhodnutí

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost zněla:

„Dovoluji si Vás tímto požádat, dle zákona o svobodném přístupu k informacím, o poskytnutí rozhodnutí č. j.  KRPT-… (příkaz na místě).“.

Odpověď:

Povinný subjekt Vaši žádost posoudil v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím (dále jen „InfZ“), a poskytuje Vám tyto informace.

Při vyřizování žádosti bylo zjištěno, že pod Vámi uvedeným č. j. nebyla evidována žádná uložena pokuta příkazem na místě, přičemž k Vaší osobě je na organizačním článku - oddělení hlavní nádraží Ostrava odboru služby pořádkové policie Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje evidována pokuta uložená příkazem na místě v jiném spise č. j. KRPT-… (záměna v jedné číslici). Z tohoto důvodu jste byl v rámci dobré správy telefonicky kontaktován pro upřesnění obsahu žádosti. V rámci této telefonické komunikace byla potvrzena skutečnost, že cílem Vaší žádosti je příkazový blok vztahující se k Vaší osobě, a že z Vaší strany došlo k zaměnění číslice „…“ za číslici „…“.

Na základě uvedeného Vám v příloze zasíláme kopii požadovaného příkazového bloku na pokutu na místě zaplacenou (č. bloku … série …).

vytisknout  e-mailem