Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pospíchat se nevyplácí

JABLONECKO - Předvánoční shon nutí některé lidi ke spěchu a zbrklému chování. Zvlášť starší občané by se měli mít na pozoru.  

Ve čtvrtek 17. prosince krátce po jedenácté hodině dopoledne se stala dopravní nehoda v ulici Nemocniční v Tanvaldu. Nepozorná řidička-seniorka zaparkovala osobní vozidlo, ze kterého chtěla vystoupit. Zapomněla však zatáhnout ruční brzdu a auto začalo samo couvat. Žena už nestačila nic udělat, a protože měla obě nohy z vozidla venku, auto ji přimáčklo nohy mazi karoserii a vyvýšený obrubník. Se zraněním byla převezena do místní nemocnice. Vliv alkoholu byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou.

Tentýž den o hodinu později došlo k dopravní nehodě na parkovišti u Lidlu v Jablonci nad Nisou. Při vyjíždění z řady zaparkovaných vozidel nedodržel řidič-senior boční odstup a poškodil automobil, který stál vedle něho. Z místa nehody odjel, aniž by událost ohlásil na policii. Po několika hodinách byl policisty vypátrán. O tom, že způsobil dopravní nehodu, údajně nevěděl. Škoda byla vyčíslena na částku 3 000 korun.

18. 12. 2015
por. Petr Kmínek DiS.
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem