Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Posprejoval policejní vozidlo

Policisté předváděli hledanou osobu a mezi tím jim pachatelé posprejovali vozidlo 

Dnes krátce před čtvrtou hodinou ranní policisté z Pohotovostní motorizované jednotky předvedli na místní oddělení muže, který nepředložil žádné doklady a s policisty odmítl spolupracovat.
 
 Na služebně následně policisté zjistili, že se jedná o muže vyhlášeného v celostátním pátrání. Během přibližně půl hodiny, kdy policisté sepisovali úřední záznam na oddělení, skupinka osob se před budovou v ulici Benediktská zaměřila na zaparkované služební vozidlo. Dva muži ze skupinky pěti osob posléze zůstali u vozidla a jeden z nich barevným sprejem poničil lak vozidla a druhý si toto jednání natáčí na mobilní telefon. Z místa posléze okamžitě odejdou. Všechny tyto osoby byly při jednání zachyceny na kamerovém systému.
 
Policisté proto nyní žádají veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti těchto osob. Jelikož se jednalo o noční hodinu a některé osoby byly zjevně pod vlivem alkoholu, domníváme se, že právě opustily některé z restauračních zařízení v centru. Proto by nám mohlo pomoci i svědectví osob, které tuto partičku někde viděli podesádavat. Samozřejmě uvítáme i informaci Muž, který posprejoval policejní vozidlo, se dopustil trestného činu poškození cizí věci, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

 

nprap. Eva Kropáčová    26.7.2011

Odkazy do noveho okna

posprejované vozidlo 2

posprejované vozidlo 2 

Detailní náhled

posprejované vozidlo 3

posprejované vozidlo 3 

Detailní náhled

posprejované vozidlo 4

posprejované vozidlo 4 

Detailní náhled

posprejované vozidlo 6

posprejované vozidlo 6 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem