Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Posprejované vozidlo bylo znehodnoceno

PRAHA VENKOV ZÁPAD – Vandal svým jednáním způsobil škodu ve výši pětadvacet tisíc korun. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Libčice bylo oznámeno, že neznámý pachatel v době od 22.00 hodin dne 7. května 2020 do 12.20 hodin následujícího dne znehodnotil osobní vozidlo VW Passat v obci Velké Přílepy. V dané čase bylo osobní vozidlo tovární značky zaparkováno na parkovišti u bytového domu v Pražské ulici. Vandal vozidlo pokreslil žlutou barvou po celé karosérii, a to různými tvary včetně nevybíravého nápisu. Tímto svým jednáním pachatel způsobil na vozidle škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 25 000,-Kč.

Policisté nyní po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci. Vzhledem k tomu, že se pachatel svého protiprávního jednání dopustil v době nouzového stavu hrozí mu za tento skutek maximální trest svobody až 8 let.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události,  kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se u osobního vozidla VW Passat v obci Velké Přílepy v Pražské ulici.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který vozidlo značně poškodil sdělte na nejbližší policejní služebnu a nebo na linku 158.


nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
11. května 2020

vytisknout  e-mailem